Skip to content

Λιποσυλλέκτες

Συντήρηση, συλλογή και  πιστοποίηση. 

για το συμφέρον του επαγγελματία σας παρέχουμε τον λιποσυλλέκτη στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

σας παρέχουμε σύμβαση συνεργασίας
για τον καθαρισμό και την συντήρηση του λιποσυλλέκτη,
καθώς και την πιστοποίηση

και ότι προβλέπει ο νέος υγειονομικός κώδικας

για όλων των τύπων λιποσυλλέκτες .

συμμετέχετε και εσείς στο πρόγραμμα για την οικολογία
και ανακύκλωση των μαγειρικών ελαίων.

Aναλαμβάνουμε σε συνεργασία με την oil4life καθαρισμό και συντήρηση όλων των τύπων λιποσυλλέκτων.

Ανοξείδωτος λιποσυλλέκτης

Inox Lb 100 κατάλληλος για μικρές και μεγάλες επιχείρησης.

Ειδική τιμή  για το συμφέρον του επιχειρηματία στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Γρήγορο και εύκολο προσφέρει ευκολία στη χρήση προσαρμόζεται κάτω από κάθε κουζίνα κατά παρραγγελία.

επικοινωνήστε μαζί μας για να σας για να σας παρουσιάσουμε και άλλα μοντέλα μικρότερα η μεγαλύτερα βάσει των αναγκών σας.

Προβλήματα με λίπη και έλαια στις επιχειρήσεις εστίασης

Τα περισσότερα φραξίματα στις αποχετεύσεις γίνονται όταν τα εστιατόρια έχουν τον μεγάλο φόρτο εργασίας. Συχνά έχουν δυσάρεστες συνέπειες στην ομαλή λειτουργία της επιχείρησης όπως τη μείωση της παραγωγής και την αύξηση των λειτουργικών εξόδων λόγω των αποφράξεων. Τα παραπάνω προβλήματα διογκωμένα μεταφέρονται στους κεντρικούς αγωγούς των δήμων με αποτέλεσμα στα αντλιοστάσια και στους βιολογικούς καθαρισμούς να αυξάνουν το κόστος για τη συντήρηση και απόφραξη των κεντρικών αγωγών και φρεατίων.

Τοποθέτηση λιποσυλλεκτών

Ο λιποσυλλέκτης είναι ένα δοχείο κατασκευασμένο όπου πέραν της ιδιότητας του να παγιδεύει τα λίπη και τα έλαια έχει και την ικανότητα να κατακρατεί τις στερεές ουσίες καθώς και την λάσπη που προέρχονται από τις κουζίνες των χώρων εστίασης. Ο λιποσυλλέκτης είναι το δοχείο το οποίο κατακρατεί όλα τα παραπάνω υλικά, τα οποία προκαλούν σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις στους σωλήνες αποχέτευσης καθώς και στον υδροφόρο ορίζοντα. Οι λιποσυλλέκτες με βάση τα παραπάνω θα πρέπει να εγκαθίστανται σε τέτοια θέση μέσα στους χώρους εστίασης, που να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά στην πηγή παραγωγής λιπών και ελαίων.

Οι λιποσυλλέκτες κατατάσσονται με βάση το υλικό κατασκευής τους σε: πλαστικούς και μεταλλικούς.

Σε επαγγελματική χρήση όπως εστιατόρια, ταβέρνες, κουζίνες ξενοδοχείων,ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία, νοσοκομεία, σχολεία, μπαρ, καφετέριες, βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, μονάδες catering κ.λπ., οι ποσότητες παραγωγής σε λίπη και έλαια είναι πολλαπλάσιες απ’ ότι στην οικιακή χρήση. Τα λίπη και τα έλαια είναι υδροφοβικά, δεν είναι υδατοδιάλυτα με αποτέλεσμα αν δεν απομακρυνθούν γρήγορα να μετασχηματίζονται σε σκληρή μάζα κατά την είσοδο τους στο εκάστοτε αποχετευτικό δίκτυο και δύσκολα πλέον αφαιρούνται.

Πρόγραμμα διαχείρισης των ελαίων & από τα λάδια που απορρέουν από το μηχανοστάσιο των ανελκυστήρων.

Η εταιρεία Smart4Life σε συνεργασία με την Oil4life δραστηριοποιούνται στον τομέα της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων ελαίων (τηγανέλαια) και λάδια από μηχανοστάσια ανελκυστήρων κ.λ.π. με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον. Η πολυκατοικία σας μπορεί να συμμετέχει στο δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης των ελαίων & από τα λάδια που απορρέουν από το μηχανοστάσιο των ανελκυστήρων με ένα απλό τηλεφώνημα στην εταιρεία μας. Μας καλείτε και παραλαμβάνουμε τα χρησιμοποιημένα έλαια (τηγανέλαια) από το χώρο σας. Αδειάζουμε με δική μας ευθύνη και έξοδα, τα παλιά λάδια του ανελκυστήρα σας, ώστε η διαδικασία να γίνει πιο εύκολη για εσάς και τον συντηρητή σας.

Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα τη βεβαιότητα ότι τα λάδια αντικαταστάθηκαν πλήρως, για την σωστή διαδικασία της συντήρησης της λειτουργείας του ανελκυστήρα σας.
και επιτυγχάνετε περιβαλλοντικό και οικονομικό όφελος προς εσάς.

Αναλόγως των ποσοτήτων που θα παραλάβουμε, ως ανταποδοτικά σας παραδίδουμε απορρυπαντικά – καθαριστικά γενικής χρήσης (με όλα τα πιστοποιητικά τους) για τη χρήση τους στους κοινόχρηστους χώρους και στα διαμερίσματά σας ή σας παρέχουμε δωρεάν απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων από πιστοποιημένο συνεργείο, καθώς και άλλα οφέλη που θα ενημερώνεστε κατά τη διάρκεια της συνεργασία μας.

Η σωστή διαχείριση των χρησιμοποιημένων ελαίων που παραλαμβάνουμε ωφελεί στην:
‣ Προστασία της Δημόσιας Υγείας από μη επιτρεπτές χρήσεις των ελαίων (ζωοτροφές, αναζωογόνηση και διάθεση σαν βρώσιμα έλαια, σαπωνοποίηση).
‣ Συμμόρφωση προς σχετικές διατάξεις και προστασία του αποχετευτικού συστήματος.
‣ Μείωση της εκπομπής των αερίων του θερμοκηπίου κατά 88%(!)

Πέρα από κάθε αγαθό υλικό στηρίζουμε τον άνθρωπο και προστατεύουμε το περιβάλλον.

για το δικό σας συμφέρον επικοινωνήστε μαζί μας,

σας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες, συντήρηση & συλλογήκαι τον λιποσυλλέκτη στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Back To Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο